Kloosteresweg 10, Tubbergen​

Klik hier voor de koffietafels uit VT WONEN Keukens, overkappingen, (ver)bouwingen... MAATWERK is onze kracht 0546-898386 Bel voor
een aanvraag
TWENTS AUTHENTIEK VAKMANSCHAP /Houtzagerijhesselink/ Of stel een vraag
via Facebook
Hesselink sinds 2013
van houtzagerij tot alleskunner

Hesselink is te vinden in het buitengebied van Tubbergen. We zijn een jong bedrijf en verwerken boomstammen tot prachtige eindproducten.

Inmiddels zijn wij de houtzagerij ontstegen en in korte tijd gegroeid naar een full service duurzaam bouwbedrijf, maar maatwerk ligt ons nog steeds nauw aan het hart. Wij bieden naast de diensten vanuit de houtzagerij allerlei (ver)bouw-, bewerkings-, montage- en productiewerkzaamheden en produceren overkappingen, keukens en alles wat u kunt bedenken voor uw in- en exterieur.

01
ONTWERP

U heeft een idee, wij snappen hoe het werkt. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt, zijn wij in staat om een gedetailleerd ontwerp te realiseren en aan te leveren, alvorens u ons opdracht geeft om te produceren.

02
ADVIES

Weet u nog niet zeker wat u wilt, of twijfelt u of hetgeen u voor ogen heeft wel realiseerbaar is? Bel ons voor advies op maat. Wij komen graag langs om alles in kaart te brengen en u bij te staan om de juiste keuze te maken.

04
HUIS VAN A TOT Z

Van de fundering tot aan de keuken en de tafel waar u aan zit, wij realiseren de hele (ver)bouw van A tot Z. U heeft te allen tijde één aanspreekpunt die het complete project voor u bewaakt en realiseert; geen tussenpersonen.

03
FULL SERVICE

Ons team bestaat uit bouwvakkers en interieur-bouwers met jarenlange ervaring in de markt. Hierdoor hebben en houden wij alle kennis en kunde intern, waardoor wij een full service dienstverlening kunnen garanderen.

06
MONTAGE

Overkappingen, veranda’s, schuren en dergelijke kunnen uiteraard op maat gemaakt afgehaald worden, maar onze montageploeg kan het ook op uw locatie compleet voor u afmonteren.

05
PRODUCTIE

Alles wat ons bedrijf verlaat richting de klant is door ons zelf  en op maat geproduceerd. Zo hebben wij het hele proces zelf in handen, garanderen wij kwaliteit en is ons bedrijf geworden wat het vandaag is.

6+

jaar

ervaring

Een jong, snelgroeiend, modern maatwerk bedrijf. Alles wordt op maat gemaakt en geheel naar wens van de klant. (Bijna) alles is dus mogelijk.
24/7 SERVICE

Wij verlenen ook na oplevering de volledige service. Mocht u in het natraject problemen ervaren, lossen wij te allen tijde voor u op.

CertificATEN

Wij zijn een officieel Erkend Leerbedrijf en VCA gecertificeerd.

Meer weten?
bel of app
06 81 68 58 60
WIJ ZIJN VOLOP IN
ONTWIKKELING

We zijn ooit begonnen met brandhout en al snel kwam er een boomstamzaagmachine. Inmiddels hebben wij een volledige timmerwerkplaats die is uitgebreid met een Hundegger om de overkappingen prefab te maken en een CnC voor keukens en interieur. Het unieke van houtzagerij Hesselink is dat hout bij ons het hele proces doormaakt. Van boomstam, tot tafel…

Inmiddels hebben wij ons ontwikkeld tot alleskunner en realiseren wij een huis van A tot Z, van de kast waar uw kleding hangt tot de schutting in uw tuin, maar ook de overkapping waar u onder zit en de speelkamer van de kinderen. 1 aanspreekpunt, 1 partij voor het hele project.

Waarom kiest men voor
Hesselink Maatwerk?
EERLIJKE PRIJS
Full service
DUURZAAM & ONDERHOUDSVRIJ